|
Post by sanako on Mar 17, 2009 20:14:23 GMT 1
|
|
|
Post by sanako on Mar 17, 2009 20:16:27 GMT 1
Na ide jöhet, ki mit gondol erről az egész tragédiáról... Gondoltam, ez mégsem a közösségi fórumba tartozik, no meg Jan Ja Yun megérdemel egy külön témakört.
|
|
|
Post by erzsi69 on Mar 18, 2009 14:34:12 GMT 1
Kb. 1-2 hónapja láttam egy videot, amiben az utóbbi pár évben elhunyt koreai színészek, színésznők szerepeltek. Ott volt mindegyiknél, hogy ki, hogyan halt meg. Sok volt köztük az öngyilkos. Próbáltam megkeresni, de egyelőre nem találtam meg. Viszont azt nem is tudtam, hogy Choi Jin Sil is öngyilkos lett 2008. október 2.-án. Én őt a The Last Scandal of My Life-ban (imádom ezt a sorozatot) láttam, valami fergetegeset alakított. Ebben szerepelt utoljára. Több díjat is kapott, sikeres volt, szerették és mégis valami "eltört" benne. Sokan a depresszió miatt teszik meg, mert nem látnak más kiutat. A környezetük nem értem, hogy miért nem veszi észre rajtuk a változást. Ha pedig észrevették, akkor miért nem próbáltak segíteni nekik. A zsarolási ügyek szerintem undorítóak, a szexre kényszerítés pedig még mocskosabb. Egy nőt megalázni akármilyen formában elitélendő. Kíváncsi leszek, hogy ezt az ügyet el tudják-e tussolni, vagy megkapják a méltó büntetésüket.
|
|
|
Post by Leila84 on Mar 18, 2009 15:04:32 GMT 1
.....szegény...áááá azt se tudom mit akartam már ide írni! Nem is tudom mit tennék az ilyen emberekkel,és a legnagyobb baj hogy nagyrészt mindig megússzák! "nem is tudom"...olvastam Dr. Csernus könyvét azt írta mikor azt mondjuk "nem tudom" mindig tudjuk a választ! A külvilág számára minden csillogás ami a hírességeket körül veszi,de számukra ez kín...sok fájdalommal,harccal hogy a csúcson tudjanak maradni,kapjanak szerepeket,meghívásokat egy-egy műsorba mert ők ebből élnek,és amit egyszer megteremtettek maguknak nem tudják már lejjebb adni csak magukba zuhannak. Én mindegyiküknek azt kívánom találjanak egy olyan társra aki segít nekik. És hogy ha vannak ilyenek körülöttük miért nem segítenek....habár túl könnyű leplezni a fájdalmat!
|
|
|
Post by Nofrit on Jun 17, 2009 14:11:44 GMT 1
Amikor márciusban meghalt, nem értettem valamit. Már a sorozatot leforgatták, és utána lett öngyilkos, vagy közben?
Egyébként Choi Jin Sil pedig valami üzleti csalás miatt lett öngyilkos.
|
|
|
Post by ayame on Jun 17, 2009 15:18:48 GMT 1
Én erről csak nem rég hallottam (3-4hete), de teljesen ledöbbentem. Ugye most nézem a BBF-t, és ott én abszolút nem látom rajta hogy valami baj lenne.=/ már akkor is voltak neki ezek a "gondjai" (vagy minek is nevezzem.=/), vagy akkor még nem? ezért nem jó híresnek és szépnek lenni, mert szerintem nem egy nő hírességgel csinálják/csinálták ezt. akik most élnek biztos azok között is van ilyen, csak ugye ha nyilvánosságra hozza...=/ remélem megkapják a büntetésüket akik ezt tették.
|
|
|
Post by sanako on Jun 17, 2009 22:31:29 GMT 1
A sorozat közben történt. Még nem volt leforgatva az egész dorama, ezért az utolsó részekbõl már teljesen ki van szedve a három ellenséges lány. Talán a másik kettõ még felbukkan, de már csak elvegyülve az iskola diákjai között. :S
|
|
|
Post by arisa on Nov 20, 2009 20:55:47 GMT 1
Jesszus!Nem gondoltam volna!!!Nem is tok erre mit szólni!!
|
|