|
Post by sanako on Nov 28, 2008 6:54:47 GMT 1
A naptárra nekem is fáj a fogam. xD Meg a fotókönyvekre, de én nem saját fizetésből (mivel nincs) hanem karácsonyra kapom őket.
|
|
|
Post by erzsi69 on Mar 22, 2009 20:30:47 GMT 1
A naptárra nekem is fáj a fogam. xD Meg a fotókönyvekre, de én nem saját fizetésből (mivel nincs) hanem karácsonyra kapom őket. Sanako: végül megkaptad őket? Akit esetleg érdekel a d-addictson fent van a 14 Sai no Haha dorama első 7 részének magyar felirata. www.d-addicts.com/forum/viewtopic_72022.htm
|
|
|
Post by Leila84 on Apr 7, 2009 20:09:26 GMT 1
Óóóó hogy aza.....komolyan én is tiszta pedonak érzem magam lassan....nagyon kawaii~,főleg ahol az a pici csat van a hajába*olvadozik*....meg kell zabálni,jujj nagyon ari ott és nem is tűnik ott annyira fiatalnak...ne~?! ^-^ De mit számít a kor ilyen távolságban? Miura Haruma....Takaki Yuya...ahh~....oh my God....hogy lehetnek ilyen fiatalon ennyire de ennyire...na befejeztem....megyek folytatom a Bloody Monday 1.részét....*próbálja megállni hogy ne keresgéljen tovább utána a neten*
|
|
|
Post by beszy on Oct 31, 2009 18:14:54 GMT 1
Nagyon cuki a fiú.... én csak egy évvel vagyok nála idősebb! Jaj ha Magyarországon is lennének ilyen fiúk..... *álmodozik* És "élőben" tényleg aranyos, én is láttam vele egy interjút, ahol bemutatkozik az elején... Jaj annyira cukin mondta a nevét!!!!!!! *olvadozik a széken* És a mosolya..... aaaahhhhhhwwwwww *elfolyt* Sanako végül megkaptad a naptárat? Esetleg, majd én is igényt tarthatnék, arra a fotokönyvre, amit andycicc küldött át neked msn-en? Ha még megvan....
|
|
|
Post by sanako on Oct 31, 2009 18:38:47 GMT 1
Végül nem kaptam meg. xD Kissé macerás lett volna a dolog, mindegy. Azóta már nem Miura van az első helyen. Gomen, Miura-kun... xD Majd elküldhetem. Ki van írva valamelyik dvd-re... De valamilyen fájlmegosztóra fel is töltöttem, szóval majd megkeresem hozzá a linket. ^^
|
|
|
Post by beszy on Oct 31, 2009 22:05:50 GMT 1
Köszi!^^
|
|