|
Post by sanako on Nov 24, 2008 10:30:43 GMT 1
Miura Haruma
Általános infók róla:Születési idő: 1990. április. 05. Születési hely: Ibaraki, Japán. Magasság: 178 cm. Csillagjegy: kos. Pályafutásáról röviden:Az Amuse Tehetségfejlesztő cég fedezte fel 1995-ben, amikor a Doyo Wide Gekijo-ban kapott szerepet. Azóta debütált egy Jpop bandával, ami a Brash Bats nevet viseli. Jelenleg azonban főként a színészi karrierjével törődik, hiszen első főszerepét is megkapta a Bloody Monday című doramában. 2007-ben futott be igazán a Koizora című filmmel, amely hatalmas sikerre tett szert Japánban, hiszen mind a történet, mind a szereplők nagyon könnyen megszerethetőek voltak. ^^ A Koizora után nagy sikere volt a Gokusen 3-nak, amelyben szintén fontosabb szerephez jutott. Japánban szép számmal vannak rajongói, amit az első megjelent fotókönyve bizonyít, amelyből a dedikálásra kiszállított példány mind elfogyott. Jelenleg a korábban említett Bloody Monday című doramát vetítik Japánban, aminek nézettsége még nem túl magas, de szerintem hamarosan felfelé fog ívelni az is. ^^ Doramák, amikben szerepelt:1995: Doyo Wide Gekijo. 2000: Manatsu no Merry Christmas. 2003: Musashi. 2005: Division 1 Aozora Koi Hoshi, Fight, Ima Ai ni Yukimasu. 2006: Unfair, Komyo ga Tsuji, Children, 14-sai no Haha. 2008: Binbo Danshi, Gokusen 3, Gailoleo SP, Bloody Monday. Filmek, amikben szerepelt:1999: Jubaku Spellbound, Nile. 2002: Sennen no koi - Hikaru Genji Monogatari, Mori no Gakkou. 2006: Catch A Waw, Akihabara@Deep. 2007: Koizora, Negative Happy Chainsaw Edge. 2008: Naoko. 2009: Crows ZERO II. Klip, amelyben szerepelt:Yuzu - Umaku Ienai Fotókönyvei:Tabun, és a legújabb: Letters. Egy-két kép róla:
|
|
|
Post by sanako on Nov 24, 2008 10:33:24 GMT 1
Na ide jöhet minden Miura-kunnal kapcsolatos. (L) Amúgy most tudtam meg, hogy megjelent egy új fotókönyve Letters címmel, amit Ausztráliában fotóztak. ^^ Alig várom, hogy megszerezhessem valahonnan. xD ^^
|
|
|
Post by andyciccc on Nov 24, 2008 15:24:59 GMT 1
ha jössz msn-re odaadom a Letters-t ^^ nekem már megvan és awwwwwww *nyálcsorgat* kész vagyok ettől az embertől teljesen a bloody mondayban meg annyira, de annyira..... nem is tudok szavakat találni rá én már teljesen a fanja lettem xD pedig 5 évvel fiatalabb nálam és totál pedonak érzem magam xD nah mind1 fangörlködésnél nem számít a kor xD
|
|
|
Post by sanako on Nov 24, 2008 17:08:05 GMT 1
Amúgy sokan "pedo"-nak érzik magukat, mert rajonganak Miuráért, de hát hiába... Olyan tökéletes. xD Szerencsére az én 15 évemmel nem vagyok pedofil, így nem kell aggódnom a kor miatt... De a Bloody Monday-ben azért kinéz 20-22-nek szerintem... Nem tudtam eldönteni, hogy ők most egyetemisták vagy középiskolások, de aztán úgy döntöttem középiskolások... xD És a legjobb, hogy ő nem olyan beképzelt, mint mondjuk Yamashita Tomohisa... Néztem egy csomó interjút róla és tök ari élőben is. Volt egy olyan része is az egyik beszélgetésnek, hogy a pénzügyeiről az anyukája gondoskodik, mert ő még kiskorú. xD Meg van 4 macskája és két kutyusa. Túl kawaiiiiiiii, miért van olyan messze? T.T
|
|
|
Post by sanako on Nov 24, 2008 17:38:40 GMT 1
|
|
|
Post by andyciccc on Nov 24, 2008 22:14:11 GMT 1
jobbnál jobb képecskék ^^ de a legeslegjobb még hátravan asszem mindenki tudni fogja ha megnézte, h melyikre gdoltam xDxDxD Amúgy Bettynek jár a köszönet én is tőle kaptam ^^ és persze annak a Livejournal tulajnak aki bescannelte
|
|
|
Post by sanako on Nov 25, 2008 6:56:03 GMT 1
Hát ez egy fekete úton terjedő fotókönyv... xD Nem baj, a lényeg, hogy bizony vannak benne 'olyan' képek, hogy wow.
|
|
|
Post by andyciccc on Nov 25, 2008 22:16:48 GMT 1
Miura <3 Miura <3 Miuraaaa~~~~~ <3 Még akarok képeket *kész van* xD
|
|
|
Post by sanako on Nov 26, 2008 7:19:10 GMT 1
Ez a Miura-láz... Nekem is mindenhonnan ő mosolyog vissza rám. xD Szóval itt is: Miura, Miura, Miuraaaa ~~~~ <3
|
|
|
Post by sanako on Nov 26, 2008 7:19:37 GMT 1
Délutánra hozok képeket, de most suliba kell mennem.
|
|
|
Post by andyciccc on Nov 26, 2008 22:10:37 GMT 1
már este van héjj hol vannak a beígért képeim? xD xD amúgy a meló kinyírt ma úh tényleg nagy szükségem van képutánpótlásra akarok egy Miurát vigasztalásképpen ^_^
|
|
|
Post by sanako on Nov 27, 2008 8:02:29 GMT 1
|
|
|
Post by andyciccc on Nov 27, 2008 10:11:50 GMT 1
jajj de jók ezek nem is voltak meg ^^ pont azon gdolkoztam tegnap, h meg kéne rendelnem mind a két fotókönyvét és asszem januárban meg is fogom tenni xD pedig én mindig azt mondtam, h mekkora baromság ilyenre költeni a pénzt ^^;; de Miura-kun ezt teszi velem ^^;;
|
|
|
Post by sanako on Nov 27, 2008 19:14:34 GMT 1
Azt hiszem én is be fogom szerezni valamikor. Azzal is közelebb érezhetjük magunkat Miura-kunhoz. xD Támogatjuk a kis művészt. ^^
|
|
|
Post by andyciccc on Nov 27, 2008 23:10:26 GMT 1
jaja, muszáj is támogatni a januári fizumból rendelem is meg sztem mindkét fotókönyvét, plusz a 2009es naptárát is xD elvileg januárban sok lét kapok xD rem mindre futja
|
|