|
FAQ
Jul 31, 2008 10:03:38 GMT 1
Post by sanako on Jul 31, 2008 10:03:38 GMT 1
Itt nyugodtan feltehetitek a kérdéseiteket az oldallal kapcsolatban.
|
|
|
FAQ
Aug 2, 2008 19:44:06 GMT 1
Post by sanako on Aug 2, 2008 19:44:06 GMT 1
Gondoltam leírom, hogy hogyan lehet letölteni a RAW videókat, mert lehet, hogy nem mindenkinek menne olyan könnyen. Szóval, először is, ha rákkattintotok a "videopart1"-re akkor bejön egy mediafire nevű oldal, ahova korlátlan mennyiségű fájlt lehet feltölteni, de sajnos csak 100 mb-os kötetekben, így a videókat szét kellett szabdalnunk. Amint betöltött az oldal, megjelenik egy "Click here to start the download" szöveg, amelyre rákkattintva elindul a letöltés. Ennyit kell csinálni a többi part-al is, majd, ha az összes letöltődött, akkor az első part-ra jobb egérgombbal rákkattintunk, hogy kihozza a "fájlok kibontása" szöveget, amire szintén rákkantintunk, majd megvárjuk, hogy kicsomagolja a videót, melynek során az összes "part" eggyé áll össze. Ezután már csak az a dolgotok, hogy a videónak és a feliratnak ugyanaz legyen a neve, mert csak úgy fog megjelenni a felirat. Plusz fontos, hogy a fontokat is letöltsétek, és bemásoljátok a Windows "fonts" nevű mappába, mivel nem biztos, hogy minden betűtípus, amit használtam a ti gépeteken is fent van. Szóval körülbelül ennyit a videókról. Ha bármi kérdésetek van nyugodtan forduljatok hozzám, vagy ha így nyílvánosan nem mernétek esetleg, akkor írjatok a doramaheaven@gmail.com-ra.
|
|
|
FAQ
Aug 4, 2008 13:06:42 GMT 1
Post by sanako on Aug 4, 2008 13:06:42 GMT 1
Még valamivel kiegészíteném a feliratokra vonatkozó tanácsaimat. Szóval arról lenne szó, hogy nem tudom, mindenkinek megjeleníti-e rendesen a feliratokat. Mert elvileg meg kéne, hogy jelenjen ugye a formázott felirat, de ha mégsem akkor a K-Lite Codec Pack-et ajánlom. Hogy ne kelljen senkinek se keresgélnie ezt a neten, feltöltöttem mediafire-re. Szóval itt link, ahonnan le lehet tölteni: www.mediafire.com/download.php?lphfx9eqlej
|
|
|
FAQ
Sept 17, 2009 13:48:07 GMT 1
Post by szitofa on Sept 17, 2009 13:48:07 GMT 1
Sziasztok! Én még csak most kezdtem ismerkedni a Doramák világával, eddig nagyon tetszik. Engem a letöltés érdekelne.... Nagyon szeretném megnézni a Life-ot de csak a böngészőben tehetném felirat nélkül. Ha segítenétek, azt megköszönném .
|
|
|
FAQ
Sept 25, 2009 14:14:05 GMT 1
Post by sanako on Sept 25, 2009 14:14:05 GMT 1
Szia! Bocsi, hogy eddig nem válaszoltam, de nem vettem észre, hogy írtál ide. Ugyan az oldalon még nincs fent, de találtam az első részhez megauploados linket: www.megaupload.com/?d=6ZC8RUZQ Innen le tudod tölteni az első részt, a többit pedig működik az oldalról is. De az első rész is hamarosan elérhető lesz az oldalról is, csak még fel kell tölteni, ami nem olyan rövid idő.
|
|
|
FAQ
Jun 2, 2010 22:00:40 GMT 1
Post by csillalili on Jun 2, 2010 22:00:40 GMT 1
Sziasztok!
Elkezdtem megnézni a Nanase Futatabit. Nagyon tetszik, de a 9. rész elején, és a tizedik részhez nem játsza le a feliratot. A K-Lite Codec Pack-ot letöltöttem, ott nem is enged feliratot hozzárendelni. Total Video Converterrel eddig mindet lejátszotta. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a hiba? Előre is köszönöm.
|
|
|
FAQ
Jun 9, 2010 22:41:37 GMT 1
Post by sanako on Jun 9, 2010 22:41:37 GMT 1
Nem tudom, mi lehet a hiba... Próbálj ki másik videó lejátszót. Gom Playert, vagy KM playert...
|
|