Post by sanako on Oct 31, 2008 11:42:09 GMT 1
Hyun Bin
Általános:
Születési idõ: 1982, szeptember 25.
Születési hely: Szöül, Dél-Korea.
Magasság: 184 cm.
Csillagjegy: Mérleg.
Eredeti neve: Kim Tae Pyung
Sajnos nem találtam róla túl sok információt, de a lényeg, hogy egy színész-modellrõl van szó, aki 2003 és 2004 között kezdte el karrierjét. A színészkedés mellett a "SOMANG" kozmetikai cég reklám arca. Családját tekintve van egy bátyja.
Filmek, amikben szerepelt:
2002: Shower
2004: Spin Kick
2005: Daddy Long Legs
2006: A Millionaire's First Love
2008: I'm very Happy
Doramák, amikben szerepelt:
2003: Nonstop 4, Bodyguard.
2004: Ireland.
2005: My name is Kim Sam-Soon
2006: The Snow Queen
2008: The World That They Live In
2009: Friend, The Untold Story
A filmjei közül az A Millionarie's First Love-t le lehet tölteni a www.himitsu.gportal.hu/ oldalról magyar felirattal. Én rettentõen imádom azt a filmet, szóval mindenkinek csak ajánlani tudom. ^^ A doramái közül, pedig a My Name is Kim Sam-Soon érhetõ el magyar felirattal a sekai.extra.hu/news.php oldalon.
Amit még érdemes róla tudni, azok a díjai, amiket az évek alatt bezsebelt:
2004: - két díjat is megszerzett az MBC Dorama Díjátadón, többek között a Legjobb kezdõ-nek járó díjat az Ireland-ben nyújtott alakításáért.
2005: - három díjat kapott ismételten az MBC Dorama Díjátadón, mindhármat a My name is Kim Sam-Soon beli alakításáért (fontosabbak: a Legjobb színészért járó díj, és a Legjobb szerelmes párért, amit Kim Sun Ah-val kaptak)
2006: - a KBS Színészek Díjátadóján ismét elnyerte a Legjobb párnak járó díjat Sung Yu Ri-vel.
Végezetül pár kép Hyun Bin-rõl: