|
Post by symboly on Nov 6, 2008 15:54:45 GMT 1
Köszönöm, hogy orvosoltátok a problémát:) Gyorsan le is szedem a többi részt, és meg is nézem:)
|
|
|
Post by sanako on Nov 6, 2008 17:10:26 GMT 1
Nagyon szívesen. ^^ Az érdem mondjuk Vacsabié, de az ő nevében is szívesen.
|
|
|
Post by Enji on Nov 30, 2008 14:24:30 GMT 1
Sanako-chan, mikor lesz meg a többi rész?^^ Már nagyon várom^^
|
|
|
Post by sanako on Dec 1, 2008 18:42:27 GMT 1
Hát egyelőre nem tom, hogy mikorra várható. Majd szorítok rá időt, de most nagyon kevés van belőle.
|
|
|
Post by sanako on Jul 9, 2009 13:49:13 GMT 1
Húúú... Kicsit sok idõ telt a két rész elkészülése között, de a lényeg, hogy kész van. xD Remélem azért nem haragszotok, hogy ilyen sok idõbe tellett... Amúgy ez Shiya elsõ fordítása, szóval örülünk majd egy kis véleménynek. ^^ Jó nézelõdést. (D-addictson van még csak fent az 5. rész, de még a mai nap folyamán ide is felkerül)
|
|
|
Post by andyciccc on Jul 9, 2009 17:09:14 GMT 1
itt is nagyon szépen köszönöm az új részt ^^
|
|
|
Post by sanako on Jul 9, 2009 19:08:13 GMT 1
Nagyon szívesen. ^^ Hamarosan most már remélem feltölti ide is Vacsabi...
|
|
|
Post by ayame on Jul 24, 2009 12:15:41 GMT 1
na hát én is nekiálltam. elvileg várni akartam amég az összes rész elkészül, de már nagyon kíváncsi voltam.xP egy éjszaka alatt meg is néztem az 5részt, és imádom.*-* nagyon jó lett. már alig várom a következő részeket.^^
|
|
|
Post by sanako on Jul 28, 2009 20:55:30 GMT 1
Wow, egy éjszaka alatt? Augusztusban lehet, hogy lesz belőle majd új rész, de egyelőre nem tudom megmondani, hogy pontosan mikor.
|
|
|
Post by erzsi69 on Oct 6, 2009 10:01:41 GMT 1
Szeretnék egy helyzetjelentést kérni, hogy jelenleg hogy áll ez a projekt
|
|
|
Post by sanako on Oct 6, 2009 17:43:02 GMT 1
Ó, milyen szépen fogalmaztál Erzsi. Szóval a napokban küldtem át Shiyának a hatodik rész első száz sorának fordítását, a többi meg az ő feladata... Az viszont a probléma, hogy Shiya az egyetem mellett nem igazán ér rá mással foglalkozni a tanuláson kívül, így tényleg nem tudjuk, hogy mikorra várható a következő rész. Ha esetleg Shiyának annyira nem lesz ideje, hogy egy hónap alatt megcsinálja, akkor végülis fordíthatom én, de nekem most új projectem lesz a Samurai High School, ami október valahanyadikán indul majd Japánban... Az biztos, hogy fogunk vele haladni, de hogy mikor az még kérdéses.. :S
|
|
|
Post by erzsi69 on Oct 6, 2009 18:26:34 GMT 1
Tudod, csak szépen és finoman, nehogy ti is szankciókat vezessetek be
|
|
|
Post by sanako on Oct 6, 2009 20:02:21 GMT 1
Mi nem fogunk. xD Jó nem esik jól, ha egy üzenet úgy fogalmazódik meg, hogy mikor lesz már új rész vagy sürgetnek minket... Viszont, ha csak szimplán megkérdezi valaki, hogy hogy haladunk az nem zavaró. Tényleg a megfogalmazáson múlik a dolog. xD
|
|
|
Post by shiya on Oct 11, 2009 19:02:14 GMT 1
Sziasztok! Gyorsan reagálok, mivel én vagyok az illetékes az adott témában. Jelenleg elég nehéz helyzetben vagyok, egyik dolog, hogy az egyetemen bocsánat a kifejezésért, de vmi jó teherbíró kisállatnak tartanak, mert minden héten egy vagon házim, beadandóm van, s persze még angol felsőfokú pszichológiai szakszövegekkel színesítik napjaim, amikkel nem igen vagy csak nagyon nehezen boldogulok. Szóval készülök az egyetemre, mellette felsőfokú angolra is muszáj. Ráadásul ami a legrosszabb, hogy csak itthon van gépem, ezért is haladok nehezen, mert mikor hazaérek elsők a beadndók, online házik stb. Mondjuk igyekszem laptopra összegyűjteni, s akkor már hétközben is tudok fordítani, persze ehhez diákmunka is kell, amivel nem halmoznak el Mindegy, hamarosan őszi szünet, utána meg vizsgaidőszak, aminek következtében hosszabban leszek itthon, azaz gép közelben. Karácsoyig megpróbálom befejezni az egész sorozatot, de ígérni nem merem, minden tőlem telhetőt megteszek. S mindenképpen be szeretném fejezni, már nagyon megszerettem a sorozatot. Október 22-ig nem leszek elérhető, de utána neki veselkedem, s szünetben remélem haladok is. Kis türelmet és megértést kérek mindenkitől! Remélem minél hamarabb elhárulnak a problémák... A szünetek meg már nincsenek messze, s akkor időm is jobban lesz. Köszönöm. S igyekszem gyorsan befejezni.
|
|
|
Post by erzsi69 on Oct 25, 2009 21:56:36 GMT 1
Shiya: Köszönöm a válaszod Remélem, hogy a problémáid lassacskán megoldódnak. Ha van valami előrehaladás, akkor majd jelezzél
|
|