|
Post by sanako on Jul 31, 2008 9:38:42 GMT 1
Rövid tartalom:A 15 éves Nakata Yoko eddig életében folyamatosan csaknem tökéletes nővére, Nakata Makiko, árnyékában élt. Makiko egy gyönyörű , rendkívül okos, sikeres nő, egy remek állással, de valójában egy hamisítatlan ördög. Valódi jelleméről csak huga, Yoko, tud, mivel mindenért őt ugráltatja nővére. Ez a japán dorama, ennek a testvérpárnak az érdekes kapcsolatáról szól... Általános infók:Műfaj: vígjáték. Közvetítő csatorna: NTV. Vetítés ideje: 2008. 07. 09. - 2008. 09. 10. Részek száma: 10. Ending: Okumura Hatsune - Honto wa ne. Szereplők:Shida Mirai - Nakata Yoko Yamada Yu - Nakata Makiko Mukai Osamu - Yoshikawa Naoki Hongo Kanata - Okamoto Riku Takizawa Saori - Yamanutsa Midori Irie Jingi - Komori Taichi (Janbo) EP 01-10: 100%
|
|
|
Post by vacsabi on Aug 12, 2008 23:09:41 GMT 1
Na várjuk a véleményeket a doramáról:) reméljük ez is legalább annyira tetszeni fog, mint a Life. jó szórakozást:)
|
|
|
Post by lilly on Aug 13, 2008 13:48:30 GMT 1
A Life-al nagyon gyorsan végeztetek (grat ) remélem ez is hasonló sebességgel megy majd *álmodozik* Kíváncsi leszek rá, jó kis dorama lesz ^^
|
|
|
Post by sanako on Aug 13, 2008 13:51:48 GMT 1
Hát lehet, hogy nem halad majd olyan gyorsan, mint a Life, de igyekezni fogok. ^^ Amúgy ez a dorama még csak most megy Japánban (ma megy le majd a 6. rész), szóval egyrészt várni kell mindig 1 hetet a következő részre, másrészt mivel angolból fordítok, ezért először az angol feliratot is meg kell várni. Szóval valószínűleg ez a sorozat nem fog olyan gyorsan haladni...
|
|
|
Post by Enji on Aug 14, 2008 12:22:25 GMT 1
Jó sorozatnak igérkezik, a Lifet is imádtam(mostantol hálás leszek, h ide járok suliba....XD). Lenne egy kérésem a letöltéssel kapcsolatban; nemlehetne inkább MediaFiret használni Megaupload helyett(v mind2), mer a Megaupload gyakran nem mûködik...és nem is lehet vele több részt tölteni egyszerre, a másiknál pedig igen^^". Szal ha nem lenne olyan nagy gond...elõre is köszi^^
U.I.: Ganbatte Sanako-chan v(^^)v és az egész team!!!
|
|
|
Post by sanako on Aug 14, 2008 13:27:04 GMT 1
Lehet mediafire-t használni végülis. ^^ Azért váltottunk megaupload-ra, mert ott nagyobb méretű dolgokat lehet feltölteni. Mediafire-nél egyszerre 100 mb-ot lehet feltölteni, szóval jó sok kis partot kell majd úgy letölteni, de nincs akadálya, hogy oda töltsük fel. Tudom, hogy a megaupload néha nem működik sajnos. Na mindegy, akkor mostantól mediafire-re töltünk fel. U.I.: Arigatou gozaymasu! Megpróbálok gyorsan haladni a feliratokkal, de sajnos a Seigi no Mikatában többet beszélnek az emberek, mint a Life-ban, szóval sok vele a munka.
|
|
|
Post by Enji on Aug 14, 2008 13:36:28 GMT 1
Hát, Mediafirenél ha pl 3 részben töltitek fel, akkor egyszerre le tudom tölteni õket , szal azzal nincs gond^^
|
|
|
Post by sanako on Aug 14, 2008 14:26:12 GMT 1
Azt tudom, csak péládul a Seigi no Mikatát azt jó sok részben tudjuk feltölteni csak. De nem baj, megoldjuk. ^^
|
|
|
Post by sanako on Aug 14, 2008 18:05:30 GMT 1
Idő közben elkészültem a második rész feliratával. Hamarosan felkerül az oldalra, bár lehet a videóra még várni kell, mert még nem kezdtem el feltöltögetni... De arra se kell sokat várni. ^^
|
|
|
Post by lilly on Aug 14, 2008 18:53:41 GMT 1
áh, szupik vagytok ^^ lesz mit nézni éjjel
|
|
|
Post by sanako on Aug 14, 2008 20:22:56 GMT 1
Remélem tetszeni fog. ^^ Bár a 2. rész elég vicces, szóval szerintem nem lesz vele probléma.
|
|
|
Post by Enji on Aug 15, 2008 9:30:11 GMT 1
nyuuu~~ nekem még most sem sikerült letölteni az 1. rész 1-2 partját...T.T egyszerüen mindig rossz...
|
|
|
Post by sanako on Aug 15, 2008 9:59:46 GMT 1
Nem tudom mi lehet vele a gond. Én megnéztem és nekem működött. Mindent úgy csinálsz ahogyan kell? Mit ír ki a gép, vagy mi vele a probléma? Esetleg, ha az segít akkor tudok torrent fájlt küldeni az első részhez. Még gyors a torrent-je, mert ugye új sorozat.
|
|
|
Post by Enji on Aug 15, 2008 12:59:42 GMT 1
hát a video part03 az lejött, de az elsõ 2nél mindig azt írja ki hogy download limit exceeted :S Megköszönném a torrent fájlt^^
|
|
|
Post by sanako on Aug 15, 2008 15:21:05 GMT 1
Na elküldtem a torrent fájlt. ^^ Amúgy csak annyi a gond, hogy a megaupload-ra, aki nem "fizet elő" az 24 óránként csak egy valamit tölthet le. Viszont szerintem gyorsabb, mint a mediafire (mondjuk a feltöltés az lasabban megy), és mivel nagyobb fájlokat lehet feltölteni, így kevesebb részecskéből áll össze egy rész. De az tény, hogy a mediafire könnyebben kezelhető, szóval mostantól oda fogjuk feltölteni a részeket.
|
|