|
Post by sanako on Jul 27, 2010 9:38:27 GMT 1
Ismertető videó: Hamarosan... Általános infók:Cím: Proposal Daisakusen, Operation Love. Részek száma: 11 epizód, plusz egy Special. Vetítés ideje: 2007. április 16. - 2007. június 25. Közvetítő csatorna: Fuji TV. Ízelítő a szereposztásból:Yamashita Tomohisa - Iwase Ken Nagasawa Masami - Yoshida Rei Fujiki Naohito - Tada Tetsuya Eikura Nana - Oku Eri Hiraoka Yuta - Enokido Mikio Hamada Gaku - Tsurumi Hisashi Mikami Hiroshi - Yosei/Tündér
|
|
|
Post by Mirellachan on Jul 28, 2010 20:41:32 GMT 1
Úgy örülök, hogy le fogjátok fordítani. Angolul már láttam a silentregrets fansub oldalán. Nagyon aranyos dorama. Mindenkinek sok szeretettel ajánlom, persze elsősorban YamaP fanoknak. ^-^
|
|
|
Post by sanako on Jul 29, 2010 8:30:45 GMT 1
Hát még azért nem most fogunk belekezdeni, de mivel a Samurai High Schoolt elhalászták előlünk, így kerestünk valami mást. ^^ Yamapi fanoknak mondhatni kötelező ez a sorozat. Olyan kis aranyos benne. Meg én Fujiki Naohitót is nagyon szeretem. Csak Nagasawa Masami ne játszana benne. XD Számomra ő annyira irritáló. XD
|
|
|
Post by Mirellachan on Jul 30, 2010 13:15:29 GMT 1
Értem. A Samurai High School is tetszett, de egy idő után abbahagytam... Igen, pont ezért írtam, hogy YamaP fanoknak :D, szerintem is nagyon kawaii benne. :P
|
|
|
Post by sanako on Jul 30, 2010 14:01:52 GMT 1
Amúgy csak nekem irritáló Nagasawa Masami?
|
|