|
Post by sanako on Jul 13, 2010 10:08:59 GMT 1
A témakör címe magáért beszél. Ide jöhet minden, ami a találkozóval és annak szervezésével kapcsolatos. ^^
|
|
|
Post by mangahangya on Jul 13, 2010 11:09:46 GMT 1
óóó.. de jó.. már én is gondoltam rá, hogy kéne valami hasonlót javasolni... de mégis melyik helység lenne erre a legjobb? BP? vagy merre felé, van már ötletetek?
|
|
|
Post by sanako on Jul 13, 2010 11:42:59 GMT 1
Egyértelműen Bp. Azon belül pedig még nem döntöttük el, de az biztos, hogy valamit ki fogunk bérelni. A programokra pedig már egész sok javaslat érkezett, szóval azért nyitottam ezt a témakört, hogy itt mindent egybe össze tudjunk gyűjteni, és hogy könnyebben tudjunk értekezni a dolgokról. Plusz itt az oldalra látogatók is látják. ^^
|
|
|
Post by wildrose on Jul 13, 2010 17:19:52 GMT 1
Hali! Na, akkor én ide le is írom az ötleteimet, hogy lássátok én mikre gondoltam. A fansub tagoknak, akik még nem ismernek Wildrose vagyok, frissen csatlakozott csapattag, és jelenleg én fordítom a Seigi no Mikata 9. részét .. Mondhatjuk, hogy még viszonylag zöldfülű vagyok, úgy hogy kérlek legyetek türelmesek egy darabig velem, amíg bele nem jövök a 'munkába' Akkor íme pár ötlet: //FONTOS! : Ezek még csak feltételezgetések, javaslatok, kedves rajongók kérlek, ne vegyétek készpénznek még a szavaimat/inkat, mi csak szeretnénk ha látnátok, mennyi mindenen gondolkozunk, hogy ti minél jobban érezzétek magatokat a találkozón. // 1. Beugró c. műsor mintájára egy-egy film/dorama részlet újraszinkronizálása a találkozón, mint szórakoztató játék. Lehetne szabadon kitalált témát, vagy előre megírt témát beleszőni szinkronizálással az adott részre. Előnye: bárki játszhatja, nagyon vicces dolgok kisülhetnek Hátránya: van neki? Talán csak, hogy a szégyenlősebbek, nem mernek kiállni, de én bíznék benne hogy sokan kipróbálnák 2.Szavazás, arról: -milyen tervezett projektet kezdjünk el először - milyen doramát/filmet szeretnének a jövőben a rajongók, ha lefordítanánk (mondjuk két-két film és dorama válaszható vagy szabadon, vagy pedig egy a DH által összeállított listából) Az így legtöbb szavazatot kapó film és dorama bekerül a tervezett projektek közé Előnye: most a közönség választhat, hogy mit szeretne látni leginkább lefordítva (természetesen más dorama oldalak tervezett projektjét nem írhatják, ehhez előbb egyeztetések és megbeszélések kellenének.. (Sanako gondolom te is így vélekedsz erről) persze talán dobott projektekkel más a helyzet) Esetleges hátrány: egyes projektek háttérbe szorulhatnak, de ezt a problémát szerintem a legnagyobb mértékben igyekeznénk elkerülni 3.DoramaHeaven-ös logó megtervezése majd osztogatása a helyszínen. Ezt úgy képzelem, hogy tervezünk egy DH logót, amit aztán hurkapálcikákon adnánk oda a rajongóknak, mint a You'r beautiful-ban az A.N.JELl táblácskák XD (persze ha csak szeretnék:), vagy pedig simán kapnak egy kis táblácskát/lapot amit ha szeretnének, elvihetnek és mondjuk rányomtatják egy pólóra (az, hogy mi nyomtassunk pólókat úgy gondolom elég drága mulatság, de ezt mindenki véleményére bízom. Ha max valaki tud egy olcsó helyet, vagy boltot ahol veszünk pólókat, vagy nyomtathatunk és megszavazzuk akkor talán lehet róla szó, hogy pólókat áruljunk.. de ez elég nagy falat még nekünk szerintem Na, én egyenlőre ilyenekben gondolkoztam, remélem még sok mindenki előáll ötletekkel. Remélem így elsőre nem hangzottam fontoskodónak, és várom mik a véleményke ötletek.
|
|
|
Post by mangahangya on Jul 14, 2010 9:10:49 GMT 1
húú.. sztem ez tök jó, én bármelyikben benne lennék, amúgy ismeritek a Moonlight Meido Club és Teaházat?? www.moonlightmeido.hu/?html=1Lehet termet is bérelni, a VI. Kerületben van, Jókai utca 8. , az Oktogontól 2 percre... A foglalás alatt meg tudjátok nézni a terembérlést is.....
|
|
|
Post by aoimuki on Jul 17, 2010 9:01:59 GMT 1
Ezek nagyon jó ötletek, bár én nem vagyok olyan bevállalós. Reagálva a tervezett filmek, illetve dorama megszavazására, szerintem egy DH-s listából kéne választani, mert anélkül elég vegyes a paletta, az se biztos, hogy kettőnél több szavazat érkezne egy-egy műre. Az jutott még eszembe, ha már újraszinkronizálós ötlet már érkezett, hogy 1-1 ismertebb dorama stílusában meg lehetne jeleneteket írni, vagy csak szituációt adni az embereknek, a feladat pedig az lenne, hogy úgy játsszák el, hogy minél hitelesebb legyen az adott doramához. De ez is csak a bátraknak szól, csak eszembe jutott.
|
|
|
Post by sanako on Jul 26, 2010 13:57:59 GMT 1
Látom, gyűlnek a jobbnál jobb ötletek. ^^ Azért a Dorama Heaven logós táblácskák kicsit túlzásnak tűnnek számomra. De maga a logó nagyszerű ötlet. Úgy is itt van nekünk Vacsabi, mint grafikus, valamint Wildrose, aki szintén valami hasonló pályára készül. Időponton gondolkozott már valaki? Mert most már egyértelműen az augusztus maradt... Csak az még elég tág fogalom. XD Nővérem szerint azok az időpontokat kell ilyen esetben összegyűjteni, amik nem jók. Tehát jó lenne, ha mindenki megírná, hogy augusztusban mikor nem ér rá.
|
|
|
Post by aoimuki on Jul 29, 2010 11:56:10 GMT 1
Sziasztok! Habár nem vagyok a fórum aktív tagja, az oldal dolgait többé-kevésbé figyelemmel szoktam követni és egy találkozón is szívesen részt vennék. Szóval a válasz? nekem augusztus 20-a előtt nem jó, utána iskolakezdésig oké.
|
|
|
Post by beszy on Jul 29, 2010 15:16:43 GMT 1
Én csak először érdeklődnék, hogy jöhetnek-e külsősök is? Mármint olyanok, akik nem tagok...
|
|
|
Post by sanako on Jul 30, 2010 8:41:31 GMT 1
Igen. Bárki jöhet... Mármint, akik szeretik a doramákat.
|
|
|
Post by nozomi on Aug 2, 2010 14:32:58 GMT 1
Sziasztok!
Sanako nõvéreként az elõbb írtam be egy hosszú-hosszú szöveget, de elszállt, mert kiderült, hogy Nozomi néven már van regisztrált felhasználó, és mit ad Isten, az én vagyok. :-) A lényeg, ami fontos volt az elõzõbõl: Mit szóltok AUGUSZTUS 21, szombat délutánhoz? ELég messze van ahhoz, hogy a kevésbé fontos programot lemondjátok.
|
|
|
Post by sanako on Aug 2, 2010 14:57:15 GMT 1
Hmm, megártott neked a munka, ha ilyesmit elfelejtesz. Részemről jó az augusztus 21. ^^
|
|
|
Post by wildrose on Aug 9, 2010 13:53:44 GMT 1
Sziasztok! Néztem a Meido-t nem rossz, csak ugye nem tudjuk hány ember jönne el összesen. Kellene valamilyen lista, vagy valami azoknak az e-mail címével akik, ha lesz találkozó biztos, hogy eljönnek. Meg spec. én nem tudom mit kéne előbb csinálnunk. Az időpontot kellene előbb egyeztetni, vagy az embereket? Mert előbb tudni kéne egy létszámot, de az időpont is fontos, mert anélkül meg sokan nem tudják, ráérnek-e. A 21. jó dátum, de szerintem kevés az idő a felkészülésre, meg teremkeresésre. Plusz ugye kellene pár vizuális berendezés is. Én amondó vagyok jobb lenne ha több órát tudnánk lenni egy helyen, egy egész nap viszont túl sok szerintem. Néztem most a PECSÁ-t, nem írnak árakat, de lehet klubtermet foglalni ott is. Nincs bajom a teaházzal se, de szerintem ez jobb, mert biztos adnak nekünk elektronikus kütyüket meg az italról kajáról mi is gondoskodhatnánk. Ezt úgy képzelném, hogy én tudok sütni és csinálnék muffinokat, meg egyéb sütiket, és megkérnénk azokat akik jönnek, hogy hozzon mindenki magával mondjuk egy két Literes üdítőt. Tudom mindig előre szaladok, de szerintem egy saját 'büfé' jobb mint teát inni. Ha persze a többség nem ért velem egyet, az sem baj. Csak szerintem jobb egy családias találkozó, mint, hogy pincérek rohangálnak, meg rendeléseket adunk le össze-vissza. Sanako, többiek, mit gondoltok? Bocs, hogy felpörögtem, csak olyan izgatott vagyok. Jó lenne ezt a találkozót jól összehozni. Mindenesetre aki tud, küldjön lehetséges helyeket, minél többől válogathatunk annál jobb.
|
|
|
Post by aoimuki on Aug 10, 2010 13:44:33 GMT 1
Szerintem ez egy jó ötlet, mind a büfét, mind az emberek összeírását illetően, bár én attól tartok, ez már nem fog összejönni most augusztusban. Azt meg nem tudom, ki hogy ér rá iskola közben, vagy esetleg az őszi szünetben. Bár intézményenként az is máskor van.
|
|
|
Post by sanako on Aug 16, 2010 19:56:42 GMT 1
Hát szerintem se nagyon lesz már időnk erre a találkozóra. Az a helyzet, hogy kissé elszámoltam magamat... Azt hittem, hogy majd tökre ráérek mindenre így nyáron, de valahogy mindig volt mit csinálnom, vagy mentem ide-oda. De őszi szünetre összehozhatnánk. Mit szóltok?
|
|