|
Post by sanako on Nov 17, 2008 7:12:00 GMT 1
Sikerült végignézni! Nekem nagyon tetszett... Persze mondom ehhez kell egy hangulat, de szerencsére pont volt. Mondjuk az eleje szerintem kicsit unalmas, de a közepétől a végéig bepörögnek az események, és úgy már elég jó a film. Meg nagyon tetszett a befejezése is, amikor megkapja a képet. Horikita Maki elég jól játszotta a szerepét, bár ahhoz, hogy fiút alakítson már hozzá van szokva. xD Ami nem tetszett, az az almás vonulat volt, mivel nekem túlságosan művészinek tűnt...
|
|
|
Post by erzsi69 on Mar 18, 2009 13:43:54 GMT 1
Látta valaki az Innocent Love-t? A tavaszi szezonban lesz egy új doramája az Atashinchi no Danshi. Ebben játszani fog még Seto Koji is, aki a Life-ban Hirot alakította. 2009. április 14.-én kezdik majd vetíteni. Az ismertető alapján jónak ígérkezik, aztán majd meglátjuk Rövid előzetes: www.youtube.com/watch?v=AzHnh3P-AGE
|
|
|
Post by anyaka on Mar 18, 2009 14:53:09 GMT 1
Én láttam az Innocent Love-ot. Egy igazi szívbemarkoló történet. Horikita Maki nagyon nagyot alakított ebben a sorozatban, szerintem neki volt kitalálva ez a szerep.
|
|
|
Post by andyciccc on Mar 18, 2009 23:07:03 GMT 1
nah az innocent love az a sorozat amiben írtójól játszik és imádtam. amúgy aki ismer az tudja h nem vok nagy Maki-fan *elbújdokol mielőtt megkövezik* xD de abban nagyon tetszett
|
|
|
Post by sanako on Mar 19, 2009 17:39:55 GMT 1
Nekem már a Nobuta wo Produce óta nagy kedvencem Maki, de az Innocent Love-ban is nagyon jól játszott. Mondjuk sajnos még nem láttam végig az I L-ot, de ha lesz rá időm, akkor azt is befejezem. ^^
|
|
|
Post by erzsi69 on Mar 21, 2009 9:57:59 GMT 1
Tegnap megnéztük a Hanakimi SP. Hozta a formáját, jókat nevettem. Ami nem tetszett, hogy szerintem hosszú volt és sok volt benne a reklám. Persze biztos kellettek a történetbeni visszaemlékezések, hogy aki nem látta az is valamennyire képben legyen. Bár szerintem minden SP előtt azért végig kellene nézni a sorozatot is. A végére vártam volna, hogy elcsattanjon egy csók, de ez nem jött össze.
|
|
|
Post by sanako on Mar 21, 2009 20:52:49 GMT 1
Az SP-k általában ilyenek... Sok bennük az ismétlés (pl: One Litre Of Tears SP, Rookies SP...). Nekem amúgy kevésbé tetszett, mint a sorozat, de nem volt rossz. Mondjuk még régebben láttam, és kétszer kellett neki kezdenem, mert elõször nem volt idõm befejezni... :S De másodszorra sikerült. ^^
|
|
|
Post by erzsi69 on Mar 22, 2009 8:35:42 GMT 1
Nekem ez volt az első SP, amit megnéztem. Így nem tudtam, mihez hasonlítani, ezért volt furcsa a sok visszaemlékezés. Szerintem is jobb volt a sorozat
|
|
|
Post by arisa on Nov 20, 2009 20:59:22 GMT 1
Ő a 2.számú kedvenc!Imádtam és imádom a HanaKimi-ben!Nagyon jól játszik!És sztem szép is!
|
|